بهترین میکس قهوه اسپرسو با توجه به نیاز و سلیقه شما متفاوت هست. در جدول زیر۶ تا معروف ترین ترکیب قهوه اسپرسو رو با مشخصاتش آماده کردیم. انواع این دان و پودر قهوه اسپرسو کیلویی رو از فروشگاه ما میتونین خریداری کنین.
| میکس اسپرسو | درصد عربیکا / روبوستا | ویژگی طعمی | بادی (Body) | کرما (Crema) | میزان کافئین | مناسب برای… |
| 100٪ عربیکا | 100 / 0 | لطیف، پیچیده، عطری | سبک تا متوسط | سبک | کم | اسپرسوی خالص، قهوهخورهای حرفهای، مصرف روزمره |
| بلند ۷۰/۳۰ | 70 / 30 | متعادل، شکلاتی/آجیلی ملایم | متوسط تا کامل | خوب | متوسط | نوشیدن روزانه، شروع روز، کاپوچینو یا لاته |
| بلند ۵۰/۵۰ | 50 / 50 | قوی، تلخ متعادل | قوی | غلیظ | نسبتاً زیاد | اسپرسوی پرقدرت، نوشیدنیهای شیری، ماکیاتو |
| بلند ۳۰/۷۰ | 30 / 70 | تلخ، خاکی، انرژیزا | خیلی قوی | بسیار غلیظ | زیاد | بیداری فوری، لاتههای قوی، کافئیندوستها |
| 100٪ روبوستا | 0 / 100 | تلخ، خاکی، چوبی | فوقسنگین | فوقالعاده ضخیم | بسیار زیاد | نوشیدنی صبحگاهی قوی، مصرف محدود اما ضربتی |
| گلد بلِند | حدود 85 / 15 | پیچیده، شکلاتی/میوهای، متعادل | متوسط | کرمای نرم و ماندگار | متوسط | اسپرسوی لوکس، تجربه ویژه، مهمانپذیری |
بهترین ترکیب قهوه اسپرسو
۱. اسپرسو ۱۰۰٪ عربیکا (100% Arabica Blend)
اگه به دنبال یک اسپرسوی ظریف، خوشعطر و بدون تلخی آزاردهنده هستید، این ترکیب مناسب شماست. عربیکاها از ارتفاعات رشد میکنن، اسیدیتهی طبیعی بالایی دارن و طعمهای لطیف و متنوعی از گل، میوه، مرکبات، شکلات یا آجیل رو با خودشون میارن. با این ترکیب، خبری از کرمای غلیظ روبوستا نیست، اما اونقدر پیچیدگی و لطافت توی طعم هست که کاملاً شما رو راضی کنه. این انتخاب کلاسیک، بیشتر برای کساییه که اسپرسو رو خالص، بدون شکر یا شیر مینوشن و میخوان طعم دونه رو تماموکمال حس کنن. با این ترکیب، بهترین طعم را از تهیه انواع نوشیدنی با قهوه ساز میگیرین.
مشخصات: طعم پیچیده، اسیدیته روشن و زنده، عطر بالا، بادی متوسط تا سبک، بدون تلخی زننده.
۲. اسپرسو بلِند ۷۰/۳۰ (70% Arabica / 30% Robusta Blend)
اینجا به ترکیب طلایی دنیای اسپرسو میرسیم. با ۷۰٪ عربیکا برای رایحهی جذاب و طعم متعادل، و ۳۰٪ روبوستا برای کرمای قوی و بادی غلیظ. نتیجه؟ یک اسپرسو متعادل، دلچسب و پر از انرژی. این میکس نه بیشازحد تلخه و نه زیادی لطیف. نتهای شکلاتی، آجیلی یا حتی کمی خاکی توی اون بهخوبی با اسیدیتهی ملایم عربیکا ترکیب میشن و طعمی حرفهای بهوجود میارن که هم برای نوشیدن خالص خوبه و هم برای کاپوچینو یا لاته.
مشخصات: تعادل عالی، کرمای خوب، بادی کامل، نتهای شکلاتی و آجیلی، مناسب برای صبحها یا روزهای کاری.
۳. اسپرسو بلِند ۵۰/۵۰ (50% Arabica / 50% Robusta Blend)
وقتی نصف و نصف عربیکا و روبوستا رو با هم ترکیب میکنید، یه اسپرسوی قوی و عمیق بهدست میاد. این میکس برای کساییه که دنبال طعمی قوی، بادی بالا و کافئین بیشتر هستن، اما همچنان میخوان یه رگهای از رایحهی خوش عربیکا توی فنجونشون باقی بمونه. کرمای غلیظ، بادی قوی و طعمی که حتی وقتی شیر اضافه میکنید، همچنان خودش رو حفظ میکنه. اسپرسویی ایدهآل برای ماکیاتو، لاته یا اسپرسو دوبل.
مشخصات: کرمای ضخیم، بادی قوی، تلخی محسوس، کافئین بالا، طعمی پایدار در نوشیدنیهای ترکیبی.
۴. اسپرسو بلِند ۳۰/۷۰ (30% Arabica / 70% Robusta Blend)
یک ترکیب قوی برای کسانی که دنبال انرژی سریع، طعم قوی و اسپرسوی مردانه هستن. روبوستا توی این میکس، غالبترین نقش رو بازی میکنه: کرمای غلیظ و ضخیم، بادی فوقسنگین، و طعمی تلخ، خاکی و گاهی حتی دودی. اما اون ۳۰٪ عربیکا هم بیکار نیست؛ کمی پیچیدگی، رایحه و نرمی به ترکیب اضافه میکنه که قهوه رو قابلنوشتر نگه میداره. این میکس مخصوص روزهاییـه که بدنتون به کافئین بالا نیاز داره.
مشخصات: کرمای بسیار غلیظ، بادی سنگین، طعم تلخ و پرانرژی، مناسب برای بیداری سریع یا نوشیدنیهای پرشیر.
۵. اسپرسو ۱۰۰٪ روبوستا (100% Robusta Blend)
اینجا خبری از لطافت نیست. این ترکیب برای طرفدارهای قهوههای خیلی قویه. ۱۰۰٪ روبوستا یعنی حداکثر کافئین، حداکثر بادی، حداکثر کرما. طعم اون تلخه، خاکی، گاهی دودی یا چوبی، و کاملاً پررنگ. اگه دنبال اسپرسویی هستید که حسابی بیدارتون کنه، این همونیه. به خاطر چربی بالای روبوستا، کرمای این قهوه فوقالعاده غلیظه و ماندگاری بالایی داره.
مشخصات: کرمای بسیار غلیظ، بادی فوقسنگین، تلخی بالا، کافئین حداکثری، طعمی غلیظ و خشن.
۶. اسپرسو گلد بلِند (Espresso Gold Blend)
وقتی میگیم “گلد بلِند”، منظورمون یه ترکیب حرفهای و متوازن از دونههای عربیکای باکیفیت و مقدار کمی روبوستاست. این میکسها اغلب برای برندهایی ساخته میشن که دنبال یک امضای طعمی خاص هستن؛ چیزی که در عین تعادل، شخصیت هم داشته باشه. معمولاً ۸۰ تا ۹۰ درصد عربیکا و ۱۰ تا ۲۰ درصد روبوستا توی این ترکیبها استفاده میشه. نتیجه نهایی یه اسپرسوی لوکس با عطر زیاد، طعم چندلایه (از شکلات و آجیل تا میوههای خشک) و کرمایی خوشرنگ و ماندگار.
مشخصات: طعمی لوکس و چندبعدی، اسیدیته ملایم، کرمای مخملی، مناسب برای قهوهخورهای حرفهای.
از دنیا قهوه بیشتر بدانید: فرق اسپرسو با قهوه و قهوه ترک.
بهترین درصد قهوه اسپرسو
برای داشتن یک اسپرسوی کامل با کرما و طعم متعادل، انتخاب ترکیب مناسب دانهها اهمیت بالایی دارد. میکسهای متداول شامل ۷۰٪ روبوستا و ۳۰٪ عربیکا است که کرمای بالا، طعم قوی و کمی تلخی به اسپرسو میدهد و مناسب افرادی است که طعم غلیظ و انرژیبخش میخواهند. همچنین ترکیب ۵۰٪ روبوستا و ۵۰٪ عربیکا تعادلی از کرما، تلخی ملایم و طعم پیچیده ایجاد میکند و برای کسانی که طعم نرمتر و شفافتری میپسندند، گزینه ایدهآل است.
بهترین میکس قهوه اسپرسو ملایم و متعادل
اگر میکس قهوه اسپرسو ملایم میخواهید به شما ۵۰ در صد عربیکا و ۵۰ درصد روبوستا را پیشنهاد میکنیم. این ترکیب ها به دلیل ۵۰ درصد عربیکا طعم و کافئین ملایم تری دارند نسبت به ترکیباتی با روبوستا بالا.
بهترین ترکیب اسپرسو ارزان!
بهترین ترکیب اسپرسو ارزان معمولا از روبوستا بالاتری تشکیل شده است. همچنین دان روبوستا آن از ویتنام است یا هند. روبوستا برزیل و اندونزی قیمت بالا تری دارند. اگر از عربیکا در ترکیب استفاده شده باشد معمولا اتیوپی یا برزیل گرید پایین می باشد.
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو برای مصرف در شب
ترکیب دان قهوه اسپرسو برای مصرف شب یا چند بار در روز میخواهید، ما قهوه هایی با عربیکا بالا را به شما پیشنهاد میدهیم. زیاد کافئین کمتری دارند و شما برای رسیدن به حداکثر دوز کافئین در روز چند بار میتوانید اسپرسو بنوشید.

جناب حسینی وقت بخیر خسته نباشید کانال شما کانال جذابی هست ازهرنظر واینکه طرفداران قهوه رابا راهنمائیهاتون بیشتر جذب میکنید بسیار کار ارزشمندی است وازاینکه وقت میگذارید وبطورکامل راهنمایی میکنید بسیار ارزنده هست میکس 50 50 عربیکا روبوستا ازنظر تعادل ارزشمنده چون عربیکا نمیتونه فواید قهوه روبوستا را که فوم وکافئین وتلخی واضح هست خنثی کنه وبرعکس روبوستا طعم وظرافت عربیکارا ازبین نمیبره بنظرم چری aa هم بتواند گزینه مناسبی با سانتوس باشه برای این میکس که هم فوم پایدار هم کافئین متوسط وتلخی قابل قبولی ایجاد کنه
ممنون نظر لطفتونه