مجله

قهوه بن بن چیست؟ طرز تهیه بن بن کافی

طرز تهیه قهوه بن بن

بن بن کافی یک نوشیدنی قهوه با ریشه‌های اسپانیایی، به ویژه از شهر والنسیاست. این قهوه به خاطر ظاهر زیبا و لایه‌لایه و طعم فوق‌العاده شیرین و غلیظش شناخته میشه. این نوشیدنی از ترکیب دو ماده اصلی، اسپرسو و شیر تغلیظ‌شده شیرین تشکیل شده که به دلیل تفاوت در چگالی، به صورت دو لایه مجزا در لیوان قرار می‌گیرن.

آیس کافی نعنایی یک نوشیدنی خنک و باطراوت برای روزهای گرم تابستان.

طرز تهیه بن بن کافی رسپی دقیق!

تهیه بن بن کافی در خانه بسیار ساده و لذت‌بخشه:

مواد اولیه کافه بن بن

  • اسپرسو: ۱ تا ۲ شات (۳۰ تا ۶۰ میلی‌لیتر) اسپرسو تازه و غلیظ.
  • شیر تغلیظ‌شده شیرین: ۳۰ تا ۵۰ میلی‌لیتر (حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)، بسته به میزان شیرینی دلخواه شما.
  • یخ: (اختیاری، برای سرو سرد).
تلگرام آموزش باریستا و قهوه

مرحله به مرحله درست کردن قهوه بن بن

  1. ریختن شیر تغلیظ‌شده: مقدار مورد نظر از شیر تغلیظ‌شده شیرین رو به آرامی ته یک لیوان شیشه‌ای کوچک و مقاوم در برابر حرارت (مثل لیوان شات اسپرسو یا لیوان شفاف کوچک) بریزید.
  2. اضافه کردن اسپرسو: حالا، اسپرسو تازه و گرم رو به آرامی و روی شیر تغلیظ‌شده بریزید. می‌تونید برای ایجاد لایه‌های واضح‌تر، اسپرسو رو با کمک پشت یک قاشق کوچک و به آرامی روی شیر تغلیظ‌شده سرازیر کنید. این کار باعث میشه اسپرسو روی شیر شناور بشه و دو لایه زیبا ایجاد کنه.
  3. سرو: بن بن کافی شما آماده‌ست! می‌تونید اون رو به صورت گرم سرو کنید و قبل از نوشیدن هم بزنید تا شیر و قهوه ترکیب بشن، یا اگر دوست دارید سرد بنوشید، کمی یخ اضافه کنید.

ارزش غذایی بن بن کافی (حدودی برای یک سروینگ)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۲۰-۲۰۰ کالری
کربوهیدرات۲۰-۳۵ گرم
قند۲۰-۳۵ گرم
کافئین۶۰-۱۰۰ میلی‌گرم
پروتئین۳-۵ گرم
چربی۴-۷ گرم

قهوه بولت پروف چیست با این نوشیدنی خاص برای شروع روز پر انرژی شوید!

گارنیش برای سرو بن بن کافی

تزئین بن بن کافی می‌تونه ظاهر اون رو حرفه‌ای‌تر و وسوسه‌انگیزتر کنه:

پودر کاکائو یا دارچین

رایج‌ترین گارنیش، پاشیدن کمی پودر کاکائو یا دارچین روی فوم یا لایه بالایی اسپرسو هست. این کار نه تنها ظاهر زیبایی ایجاد می‌کنه، بلکه کمی به عمق طعم نوشیدنی هم اضافه می‌کنه.

خامه فرم گرفته

برای یک تجربه شیرین‌تر و لوکس‌تر، می‌تونید مقداری خامه فرم گرفته روی اسپرسو اضافه کنید و روی اون رو با پودر کاکائو یا رنده شکلات تزئین کنید.

نوشته قبلی

آیس کافی نعناعی

نوشته بعدی

قهوه بولت پروف یا قهوه ضد گلوله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید