مجله

طرز تهیه قهوه نارگیلی به ۴ روش

آیس-لاته-نارگیلی

قهوه نارگیلی، با عطر و طعم استوایی و دلنشین نارگیل، یک راه عالی برای افزودن تنوع به نوشیدنی‌های روزانه‌تونه. استفاده از سیروپ نارگیل، این نوشیدنی رو ساده‌ تر و در دسترس‌ تر می‌کنه. در شهباز کافی، ما به شما یاد می‌دیم چطور با استفاده از سیروپ نارگیل، چهار نوشیدنی قهوه محبوب رو با طعمی گرمسیری آماده کنید.

قهوه با سیروپ نارگیل

قهوه با سیروپ نارگیل مدل های مختلفی دارد. ترکیب شیر، قهوه و سیروپ نارگیل لاته نارگیلی است. شیر با فوم زیاد به همراه قهوه و سیروپ نارگیل کاپوچینو نارگیلی میشود. یخ به لاته اضافه کنیم آیس لاته نارگیلی. مدل های دیگر نیز هست که در ادامه توضیح دادیم.


طرز تهیه لاته نارگیلی

۱. رسپی لاته نارگیلی (روش پایه و اصلی)

لاته نارگیلی یک نوشیدنی گرم و خامه‌ایه که طعم غنی قهوه رو با شیرینی ملایم و عطر بی‌نظیر نارگیل ترکیب می‌کنه. این نوشیدنی برای شروع یک روز پرانرژی یا یک استراحت دلپذیر در میانه روز عالیه.

رسپی: ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو + ۱۵ میلی‌لیتر سیروپ نارگیل + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر فوم‌دار گرم

مراحل تهیه لاته نارگیل

  1. ریختن سیروپ در فنجان: سیروپ نارگیل رو ته فنجان لاته یا لیوان مقاوم به حرارت بریزید.
  2. دم کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو مستقیماً روی سیروپ دم کنید.
  3. فوم‌گیری شیر: شیر رو با بخارگر دستگاه اسپرسو یا فوم‌ساز دستی، فوم‌دار کنید.
  4. اضافه کردن شیر فوم‌دار: شیر فوم‌دار رو به آرامی روی اسپرسو و سیروپ بریزید.
  5. تزئین و سرو: می‌تونید با کمی پودر نارگیل یا رنده شکلات تزئین و بلافاصله سرو کنید.

ارزش غذایی لاته نارگیلی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۸۰-۲۵۰ کالری
کربوهیدرات۲۰-۳۰ گرم
قند۱۵-۲۵ گرم
پروتئین۶-۸ گرم
چربی۸-۱۲ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم
آفوگاتو با پسته یک ترکیب لوکس و متفاوت برای دوست‌داران طعم‌های خاص.

طرز تهیه آیس لاته نارگیلی

۲. طرز تهیه آیس لاته نارگیلی

آیس لاته نارگیلی یک نوشیدنی خنک و باطراوته که برای روزهای گرم تابستان عالیه. این نوشیدنی طعم لاته نارگیلی رو به صورت سرد ارائه میده و به راحتی می‌تونه جایگزین نوشیدنی‌های انرژی‌زا باشه.

رسپی: ۱۵ میلی‌لیتر سیروپ نارگیل + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو

مراحل تهیه آیس لاته نارگیل

  1. ریختن سیروپ و یخ: سیروپ نارگیل رو ته لیوان بلند بریزید و لیوان رو با یخ پر کنید.
  2. اضافه کردن شیر: شیر سرد رو روی یخ‌ها و سیروپ بریزید.
  3. اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید تا لایه‌های رنگی زیبایی ایجاد بشه.
  4. تزئین و سرو: با کمی پودر نارگیل یا یک برش میوه استوایی تزئین و سرو کنید. قبل از نوشیدن هم بزنید.
تلگرام آموزش باریستا و قهوه

ارزش غذایی آیس لاته نارگیلی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۵۰-۲۲۰ کالری
کربوهیدرات۱۵-۲۵ گرم
قند۱۰-۲۰ گرم
پروتئین۵-۷ گرم
چربی۶-۱۰ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم

کاپوچینو نارگیلی

۳. کاپوچینو با پودر فوری و نارگیل

کاپوچینو با پودر فوری و نارگیل یک راه سریع و آسان برای لذت بردن از طعم کاپوچینو با عطر نارگیله، حتی بدون داشتن دستگاه اسپرسو. این نوشیدنی برای مواقعی که زمان کمی دارید، عالیه.

رسپی: ۲ قاشق چای‌خوری قهوه فوری + ۱۵ میلی‌لیتر سیروپ نارگیل + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر گرم فوم‌دار + آب داغ (اختیاری) + پودر نارگیل برای تزئین

طرز تهیه کاپوچینو نارگیلی

  1. ترکیب قهوه و سیروپ: قهوه فوری و سیروپ نارگیل رو ته فنجان بریزید.
  2. اضافه کردن آب (اختیاری): اگر قهوه غلیظ‌تر دوست دارید، ۱-۲ قاشق غذاخوری آب داغ اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه و سیروپ حل بشن.
  3. فوم‌گیری شیر: شیر رو گرم کرده و فوم‌دار کنید (با همزن، فرنچ پرس، یا دستگاه فوم‌ساز).
  4. اضافه کردن شیر فوم‌دار: شیر فوم‌دار رو به آرامی روی ترکیب قهوه و سیروپ بریزید.
  5. تزئین و سرو: روی اون رو با پودر نارگیل یا پودر کاکائو تزئین و بلافاصله سرو کنید.

ارزش غذایی کاپوچینو با پودر فوری و نارگیل (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۲۰-۱۸۰ کالری
کربوهیدرات۱۵-۲۵ گرم
قند۱۰-۲۰ گرم
پروتئین۵-۷ گرم
چربی۵-۱۰ گرم
کافئین۷۰-۱۰۰ میلی‌گرم

قهوه با نارگیل

۴. فراپاچینو نارگیلی

فراپاچینو نارگیلی یک نوشیدنی یخی و شیرین با بافتی شبیه اسموتیه که طعم قهوه رو با شیرینی نارگیل و یخ در هم می‌آمیزه. این نوشیدنی دسری برای یک بعد از ظهر گرم یا یک عصرانه خنک بسیار لذت‌بخشه.

رسپی: ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو سرد شده + ۱۵ میلی‌لیتر سیروپ نارگیل + ۱۲۰ میلی‌لیتر شیر سرد + ۱ فنجان یخ + خامه فرم گرفته (اختیاری)

مراحل تهیه فراپه نارگیل

  1. اضافه کردن مواد به مخلوط‌کن: اسپرسو سرد شده، سیروپ نارگیل، شیر سرد و یخ رو داخل مخلوط‌کن بریزید.
  2. مخلوط کردن: مواد رو تا زمانی که کاملاً یکدست و بافتی شبیه به میلک‌شیک یا اسموتی پیدا کنن، مخلوط کنید.
  3. ریختن در لیوان: فراپاچینو رو داخل یک لیوان بلند بریزید.
  4. تزئین و سرو: می‌تونید با خامه فرم گرفته و کمی پودر نارگیل یا سس کارامل تزئین و بلافاصله سرو کنید.

ارزش غذایی فراپاچینو نارگیلی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۲۰۰-۳۰۰ کالری
کربوهیدرات۲۵-۴۰ گرم
قند۲۰-۳۵ گرم
پروتئین۶-۹ گرم
چربی۸-۱۵ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم

نوشته قبلی

طرز تهیه قهوه با لیمو یا رومانو (اسپرسو با لیمو)

نوشته بعدی

طرز تهیه قهوه پسته ای | لاته، آفوگاتو و آیس کافی پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید