مجله

قهوه با زرده تخم مرغ

قهوه-با-زرده-تخم-مرغ

قهوه با زرده تخم مرغ شاید در ابتدا کمی عجیب به نظر بیاد، اما این نوشیدنی با الهام از قهوه ویتنامی و دسر ایتالیایی زابلین (Zabaglione)، طعمی بسیار غنی، خامه‌ای و انرژی‌بخش داره. زرده تخم مرغ به قهوه بافت ابریشمی و پروتئین اضافه می‌کنه و اون رو به یک انتخاب خاص برای شروع روز یا یک میان‌وعده انرژی‌زا تبدیل می‌کنه. در شهباز کافی، ما به شما یاد میدیم چطور این نوشیدنی منحصربه‌فرد رو در خانه تهیه کنید.

آیس لاته توت فرنگی طرز تهیه این آیس لاته جذاب و خوشمزه را یاد بگیرید.

قهوه با زرده تخم مرغ چیست؟

قهوه با زرده تخم مرغ نوشیدنیه که در اون، زرده تخم مرغ (معمولاً با کمی شکر یا شیرین‌کننده) هم زده میشه تا کرمی و پف‌دار بشه، سپس قهوه داغ به اون اضافه میشه. این ترکیب، غلظت و بادی قهوه رو افزایش میده و طعم اون رو بسیار ملایم‌تر و غنی‌تر می‌کنه.

قهوه زبلیونه چیست؟

این نوشیدنی تا حد زیادی از قهوه ویتنامی با تخم مرغ (Cà Phê Trứng) الهام گرفته شده که یک نوشیدنی دسری معروف در هانویه. همچنین، شباهت‌هایی به دسر ایتالیایی زبلیونه (Zabaglione) داره که از زرده تخم مرغ، شکر و شراب شیرین تهیه میشه و بافت خامه‌ای مشابهی داره.

اسم قهوه با زرده تخم مرغ

اسم قهوه با زرده تخم مرغ، زبلیونه نام دارد. این نام ایتالیایی آن است. این قهوه ویتنامی نیز شهرت دارد و از دل جنگ ویتنام و آمریکا بوجود آمده به دلیل کمبود شیر در ویتنام.

تلگرام آموزش باریستا و قهوه

طرز تهیه اسپرسو با زرده تخم مرغ

تهیه این قهوه نیاز به دقت کمی داره، اما نتیجه‌اش فوق‌العاده‌ست:

مواد اولیه قهوه با زرده تخم مرغ و شکر

  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد (تخم مرغ تازه و با کیفیت بسیار بالا).
  • شکر (اختیاری): ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری (بر اساس سلیقه شما).
  • عصاره وانیل (اختیاری): چند قطره، برای طعم بهتر.
  • قهوه داغ: ۲۰۰-۲۵۰ میلی‌لیتر (یک فنجان) قهوه قوی و تازه دم‌شده (اسپرسو، فرنچ پرس، یا قهوه فیلتری غلیظ).

مرحله به مرحله تهیه قهوه زبلیونه

  1. آماده‌سازی زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ رو در یک کاسه کوچک و تمیز (ترجیحاً شیشه‌ای یا فلزی) بریزید. اگر دوست دارید، شکر و عصاره وانیل رو هم اضافه کنید.
  2. هم‌زدن زرده: با یک همزن دستی، همزن برقی کوچک یا حتی یک چنگال، زرده رو با قدرت هم بزنید. هدف اینه که زرده کف‌دار، روشن‌تر و غلیظ و پفکی بشه (مثل خامه فرم گرفته). این مرحله ممکنه ۵-۷ دقیقه طول بکشه و بسیار مهمه تا بوی خامی تخم مرغ از بین بره و بافت نرمی ایجاد بشه.
  3. اضافه کردن قهوه داغ: قهوه داغ رو به آرامی و در حالی که زرده رو هم می‌زنید، به ترکیب زرده اضافه کنید. این کار به پاستوریزه شدن زرده کمک می‌کنه و از جدا شدن مواد جلوگیری می‌کنه. به آرامی هم بزنید تا کاملاً یکدست بشه.
  4. سرو: قهوه با زرده تخم مرغ شما آماده‌ست! اون رو بلافاصله در فنجان مورد علاقه خودتون بریزید و داغ بنوشید. می‌تونید برای زیبایی بیشتر، کمی پودر کاکائو یا دارچین روی اون بپاشید.

قهوه با زرده تخم مرغ و شکر حرفه ای

برای تهیه بهترین قهوه با زرده تخم مرغ، این نکات رو در نظر بگیرید:

تخم مرغ تازه و با کیفیت

استفاده از تخم مرغ بسیار تازه و با کیفیت بالا ضروریه. از تخم مرغ‌هایی که تازه خریداری کرده‌اید استفاده کنید و از بهداشت اونها مطمئن باشید. برخی افراد ترجیح میدن برای اطمینان بیشتر، زرده رو روی حرارت بن ماری (بخار آب) هم بزنن تا پاستوریزه بشه.

هم‌زدن کافی زرده

هم‌زدن کافی زرده تا زمانی که کاملاً پفکی و روشن بشه، بسیار مهمه. این مرحله بوی خامی زرده رو از بین می‌بره و باعث میشه نوشیدنی شما خامه‌ای و دلپذیر بشه. اگر زرده به اندازه کافی هم نخوره، ممکنه طعم یا بوی نامطبوعی داشته باشه.

قهوه داغ

قهوه باید واقعا داغ باشه تا به پخته شدن جزئی زرده کمک کنه و یکدست با اون ترکیب بشه. اگر قهوه به اندازه کافی داغ نباشه، زرده به درستی ترکیب نمیشه و ممکنه طعم خام داشته باشه.

قهوه با پشمک یک نوشیدنی فانتزی و شیرین که لبخند را به لبتان می‌آورد.

ارزش غذایی قهوه با زرده تخم مرغ (حدودی برای یک سروینگ)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۸۰-۱۵۰ کالری
چربی۵-۱۰ گرم
پروتئین۳-۵ گرم
کربوهیدرات۵-۱۰ گرم
قند۴-۸ گرم
کافئین۹۰-۱۵۰ میلی‌گرم
ویتامین‌هاحاوی ویتامین‌های A, D, E, K (از زرده تخم مرغ)

توجه: این مقادیر تقریبی هستن و بسته به میزان شکر، نوع قهوه و اندازه زرده تخم مرغ تغییر می‌کنن. این نوشیدنی به دلیل وجود زرده تخم مرغ، کالری و پروتئین بیشتری نسبت به قهوه معمولی داره.

نوشته قبلی

طرز تهیه قهوه با پشمک ترند اینستاگرام !

نوشته بعدی

طرز تهیه قهوه با توت فرنگی به ۵ روش در شهباز کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید