قهوه با فندق، به دلیل نزدیکی طعمی فندق و قهوه ترکیبی بسیار فوق العاده است. ترکیب سیروپ فندق با شیر، اسپرسو و فوم شیر لاته فندقی است. اگر به آن یخ اضافه کنیم آیس لاته فندقی میشود. اگر فوم شیر را بیشتر کنیم کاپوچینو فندقی داریم. در ادامه طرز تهیه قهوه با فندق به ۵ روش را توضیح داده ایم.
قهوه با طعم فندق
| ردیف | نام نوشیدنی | مواد لازم |
|---|---|---|
| ۱ | آیس لاته فندقی با کارامل | ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو سرد شده یا قهوه دمی غلیظ + ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + ۱ لیوان یخ + ۱ قاشق غذاخوری سس کارامل (اختیاری) + خامه فرم گرفته (برای تزئین) |
| ۲ | آیس آمریکانو فندقی | ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + یخ + ۱۸۰ میلیلیتر آب سرد + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو |
| ۳ | هات لاته فندقی با فوم زیاد | ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو + ۱۲۰ میلیلیتر شیر بخارپز شده با فوم زیاد |
| ۴ | آیس موکا فندقی | ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو |
| ۵ | کافه لاته فندقی گرم | ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر بخارپز شده + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو |
قهوه فندقی چیست؟
قهوه فندقی به ترکیب قهوه با سیروپ فندق گفته میشود؛ نوشیدنیای که طعم قهوه را با رایحه گرم و شیرین فندق هماهنگ میکند و در مدلهای مختلفی سرو میشود. بسته به ذائقه، میتوان آن را به شکل لاته فندقی، آیس لاته فندقی، کاپوچینو فندقی یا حتی افوگاتوی فندقی آماده کرد.

طرز تهیه لاته فندق (روش پایه و اصلی)
لاته فندق یک نوشیدنی گرم و کرمیه که طعم شیرین و آجیلی فندق رو با لاته کلاسیک ترکیب میکنه. این نوشیدنی آرامشبخش، گزینهای عالی برای شروع روز یا یک میانوعده دلپذیره.
رسپی: ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر بخارپز شده + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو
مراحل تهیه لاته با سیروپ فندق
- ریختن سیروپ: سیروپ فندق رو ته یک فنجان لاته بریزید.
- دم کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو مستقیماً روی سیروپ دم کنید.
- بخارپز کردن شیر: شیر رو بخارپز کنید تا فوم نرم و ابریشمی ایجاد بشه.
- اضافه کردن شیر: شیر بخارپز شده رو به آرامی به فنجان اضافه کنید و فوم رو در انتها بریزید.
- تزئین و سرو: میتونید با کمی پودر کاکائو یا مغز فندق خرد شده تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی لاته فندق (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۱۵۰-۲۵۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۲۰-۳۰ گرم |
| قند | ۱۵-۲۵ گرم |
| پروتئین | ۶-۸ گرم |
| چربی | ۵-۱۰ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

طرز تهیه آیس لاته فندق
آیس لاته فندق نسخه خنک و گوارای لاته فندقه که برای روزهای گرم عالیه. این نوشیدنی ترکیبی از طعم شیرین فندق، اسپرسو و شیر سرده که با یخ طراوتبخش میشه.
رسپی: ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو
مراحل تهیه ایس لته با سیروپ فندق
- ریختن سیروپ: سیروپ فندق رو ته یک لیوان بلند بریزید.
- افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو روی سیروپ و یخ بریزید.
- اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید تا لایههای جذابی ایجاد بشه.
- تزئین و سرو: میتونید با کمی فوم سرد یا پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. قبل از نوشیدن هم بزنید.
ارزش غذایی آیس لاته فندق (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۱۴۰-۲۴۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۱۹-۲۹ گرم |
| قند | ۱۴-۲۴ گرم |
| پروتئین | ۶-۸ گرم |
| چربی | ۵-۱۰ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

قهوه با طعم فندق کاپوچینو
کاپوچینو فندق، نسخهای از کاپوچینوی کلاسیکه که با اضافه کردن سیروپ فندق طعمی شیرینتر و آجیلی پیدا میکنه. این نوشیدنی با فوم شیر غلیظش شناخته میشه و برای کسانی که طعم قویتر قهوه رو در کنار شیر دوست دارن، عالیه.
رسپی: ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو + ۱۲۰ میلیلیتر شیر بخارپز شده با فوم زیاد
مراحل تهیه کاپوچینو با سیروپ فندق
- ریختن سیروپ: سیروپ فندق رو ته یک فنجان کاپوچینو بریزید.
- دم کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو مستقیماً روی سیروپ دم کنید.
- بخارپز کردن شیر: شیر رو بخارپز کنید تا فوم زیاد و پایداری ایجاد بشه.
- اضافه کردن شیر و فوم: شیر بخارپز شده رو به آرامی اضافه کنید و سپس مقدار زیادی از فوم شیر رو روی قهوه بریزید.
- تزئین و سرو: با کمی پودر دارچین یا کاکائو تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی کاپوچینو فندق (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۱۳۰-۲۲۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۱۸-۲۸ گرم |
| قند | ۱۳-۲۳ گرم |
| پروتئین | ۵-۷ گرم |
| چربی | ۴-۸ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |
۴. آیس امریکانو فندق
آیس امریکانو فندق یک نوشیدنی خنک و سبک با طعم فندقه که برای کسانی که قهوه سیاه رو دوست دارن اما میخوان کمی شیرینی و طعم آجیلی هم بهش اضافه کنن، گزینهای عالیه.
رسپی: ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + یخ + ۱۸۰ میلیلیتر آب سرد + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو
مراحل تهیه آیس آمریکانو فندقی
- ریختن سیروپ: سیروپ فندق رو ته یک لیوان بلند بریزید.
- افزودن یخ و آب: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس آب سرد رو اضافه کنید.
- اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی آب و یخ بریزید تا لایههای جذابی ایجاد بشه.
- تزئین و سرو: میتونید با یک برش لیمو یا کمی پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. قبل از نوشیدن هم بزنید.
ارزش غذایی آیس امریکانو فندق (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۴۰-۷۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۱۰-۱۸ گرم |
| قند | ۱۰-۱۸ گرم |
| پروتئین | ۰ گرم |
| چربی | ۰ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

۵. فراپاچینو فندق
فراپاچینو فندق یک نوشیدنی میکس شده، شیرین و غلیظه که بیشتر شبیه به یک دسر قهوه محسوب میشه. این نوشیدنی خنک و خامهای، ترکیبی عالی از قهوه، فندق و شیره که برای لذت بردن در روزهای گرم بسیار مناسبه.
رسپی: ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو سرد شده یا قهوه دمی غلیظ + ۱۵ میلیلیتر سیروپ فندق + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + ۱ لیوان یخ + ۱ قاشق غذاخوری سس کارامل (اختیاری) + خامه فرم گرفته (برای تزئین)
طرز تهیه فراپه فندق
- ترکیب مواد در مخلوطکن: اسپرسو سرد شده (یا قهوه غلیظ)، سیروپ فندق، شیر سرد، یخ و سس کارامل (در صورت تمایل) رو داخل مخلوطکن بریزید.
- مخلوط کردن: مواد رو برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه یا تا زمانی که کاملاً یکدست و شبیه اسموتی بشن، مخلوط کنید.
- سرو: نوشیدنی رو داخل یک لیوان بلند بریزید.
- تزئین نهایی: روی فراپاچینو رو با خامه فرم گرفته و کمی سیروپ فندق یا سس کارامل تزئین کنید.
ارزش غذایی فراپاچینو فندق (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۳۰۰-۵۰۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۴۰-۷۰ گرم |
| قند | ۳۵-۶۰ گرم |
| پروتئین | ۶-۱۰ گرم |
| چربی | ۱۰-۲۰ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |
