مجله

طرز تهیه قهوه عربیکا به ۱۰ روش!

طرز تهیه قهوه عربیکا

قهوه عربیکا یک گونه قهوه است و طرز تهیه خاصی ندارد. مانند دیگر قهوه روش های مختلفی پیش روی شماست تا یک فنجان قهوه با طعمی عالی داشته باشید. البته برای قهوه های دمی پیشنهاد میشود فقط از قهوه عربیکا استفاده کرد و در بقیه مواد فرقی بین روبوستا و عربیکا در تهیه قهوه نیست.

طرز تهیه قهوه عربیکا با اسپرسوساز

برای تهیه اسپرسو از دانه‌های عربیکا، ابتدا قهوه را کمی ریزتر از حالت معمول آسیاب کنید. حدود ۱۸ گرم پودر قهوه را در پرتافیلتر بریزید، به‌طور یکنواخت تَمپ کنید و دستگاه را روشن کنید. عصاره‌گیری باید حدود ۲۵ تا ۳۰ ثانیه طول بکشد تا شاتی غلیظ، معطر و متعادل به‌دست آید. اگر اسپرسو بیش‌ازحد ترش یا تلخ بود، اندازه آسیاب را تنظیم کنید.


درست کردن قهوه عربیکا با موکاپات

برای موکاپات، قهوه عربیکا را با آسیاب متوسط‌روبه‌ریز آماده کنید. مخزن پایین را تا زیر سوپاپ با آب داغ پر کرده و سبد را بدون فشردن پر از پودر قهوه کنید. موکاپات را روی حرارت ملایم بگذارید تا قهوه به‌آرامی بالا بیاید. پس از شنیدن صدای قل‌قل، بلافاصله از روی حرارت بردارید تا طعم ملایم و طبیعی عربیکا حفظ شود.


طرز تهیه قهوه عربیکا با قهوه‌جوش

در قهوه‌جوش، یک قاشق پر پودر عربیکا را با یک فنجان آب ترکیب کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا شروع به بالا آمدن کف کند. درست قبل از جوشیدن کامل، قهوه را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا تفاله ته‌نشین شود. نتیجه، نوشیدنی‌ای معطر با تلخی ملایم خواهد بود.


طرز تهیه قهوه عربیکا با شیرجوش

اگر دستگاه خاصی ندارید، می‌توانید با شیرجوش قهوه عربیکا تهیه کنید. برای هر فنجان، یک قاشق غذاخوری قهوه و یک فنجان آب اضافه کنید. روی حرارت کم بگذارید تا آرام قل بزند. پس از بالا آمدن کف، حرارت را قطع کنید و بگذارید یک دقیقه ته‌نشین شود، سپس با دقت در فنجان بریزید.


طرز تهیه قهوه ترک با عربیکا

برای قهوه ترک عربیکا، پودر قهوه باید بسیار نرم باشد، شبیه آرد. در جذوه یا قهوه‌جوش، آب سرد، قهوه و در صورت تمایل شکر را اضافه کنید. روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به‌آرامی کف کند و بالا بیاید. سپس فوم را در فنجان بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید تا قهوه کامل شود.

میکس های قهوه عربیکا بهترین ترکیب‌های قهوه عربیکا و ویژگی‌های آن‌ها.

قهوه دمی با عربیکا

برای تهیه قهوه دمی، از فیلتر و قهوه‌ساز دستی (مثل V60 یا کلور) استفاده کنید. قهوه عربیکا را با آسیاب متوسط آماده کرده و روی فیلتر بریزید. آب ۹۰ تا ۹۵ درجه را به‌صورت دورانی و آرام روی قهوه بریزید تا عصاره‌گیری یکنواخت انجام شود. طعم نهایی شفاف، اسیدی و عطری خواهد بود.


قهوه فرانسه با عربیکا

در فرنچ‌پرس، قهوه عربیکا را به‌صورت درشت آسیاب کنید. برای هر فنجان، یک قاشق پر قهوه و حدود ۱۵۰ میلی‌لیتر آب داغ بریزید. پس از ۴ دقیقه، پیستون را به‌آرامی پایین بیاورید. نتیجه، قهوه‌ای نرم، ملایم و پرعطر است که اسیدیته طبیعی عربیکا را به‌خوبی نشان می‌دهد.


قهوه عربیکا با قهوه‌ساز برقی خانگی

در قهوه‌ساز برقی، قهوه عربیکا را با آسیاب متوسط آماده کنید. فیلتر را در دستگاه قرار داده، مقدار مناسب قهوه و آب را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا عصاره‌گیری به‌صورت خودکار انجام شود. این روش برای دم‌کردن روزمره قهوه‌ای سبک و یکنواخت عالی است.

خرید قهوه عربیکا کیلویی پخش قهوه شهباز قهوه عربیکا با کیفیت بالا را به صورت کیلویی از ما تهیه کنید.

طرز تهیه قهوه عربیکا بدون دستگاه

اگر هیچ دستگاهی ندارید، کافی است قهوه عربیکا را در لیوان آب داغ بریزید و هم بزنید. بعد از ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا تفاله ته‌نشین شود، سپس به‌آرامی از روی آن بنوشید یا از صافی رد کنید. این روش ساده اما مؤثر است و طعم واقعی عربیکا را حفظ می‌کند.


آموزش قهوه عربیکا سرددم با بطری

برای Cold Brew یا قهوه سرددم، قهوه عربیکا را درشت آسیاب کرده و در بطری شیشه‌ای با آب سرد مخلوط کنید (نسبت حدود ۱ به ۸). بطری را در یخچال بگذارید و اجازه دهید ۱۲ تا ۱۸ ساعت دم بکشد. سپس از فیلتر رد کرده و با یخ یا شیر سرو کنید؛ نوشیدنی‌ای خنک، ملایم و با کافئین بالا.

نوشته قبلی

طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر

نوشته بعدی

طرز تهیه قهوه ارمنی | فرق قهوه ترک و ارمنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید