مجله

طرز تهیه قهوه با زعفران به ۴ روش

طرز تهیه قهوه زعفرانی

قهوه با زعفران، نرکیبی جدیدی که به علت علاقه ما ایرانی ها زعفران خیلی سریع گسترده شد. با عصاره و سیروپ زعفران چند مدل قهوه میتوان درست کرد. اسپرسو با عصاره زعفران می شود اسپرسو زعفرانی. با اضافه کردن شیر و فوم شیر لاته زعفرانی داریم. با اضافه کردن فوم بیشتر کاپوچینو زعفرانی. اگر به آن سس شکلات اضافه کنیم موکا زعفرانی. در ادامه هر مورد را مفصل توضیح دادیم.

اسپرسو زنجبیلی این ترکیب تند و تازه را به روتین قهوه‌تان اضافه کنید.

اسپرسو-زعفرانی

اسپرسو زعفرانی

اسپرسو زعفرانی که به تازگی در اینستاگرام و یوتیوب فارسی باب شده است. چند روش برای تهیه دارد. بعضی ها در پرتافیلتر پودر زعفران میریزند. اما پیشنهاد من به شما اضافه کردن سیروپ یا عصاره زعفران است.

رسپی: دبل اسپرسو + ۱۵ میلی لیتر سیروپ یا عصاره زعفران

لاته زعفرانی (روش پایه و اصلی)

لاته زعفرانی یک نوشیدنی خامه‌ای و معطره که در اون شیر بخارپز شده با اسپرسو و زعفران ترکیب میشه. این لاته، با رنگ طلایی ملایم و عطر دلنشین زعفران، یک گزینه عالی برای آرامش بعدازظهره.

رسپی: ۲ شات اسپرسو + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر + ۱/۴ قاشق چای‌خوری عصاره زعفران (یا چند رشته زعفران دم‌کرده) + شکر/عسل (اختیاری)

مراحل تهیه

  1. آماده‌سازی زعفران: چند رشته زعفران رو با کمی آب داغ (حدود ۱ قاشق غذاخوری) دم کنید و اجازه بدید رنگ بندازه. یا از عصاره زعفران آماده استفاده کنید.
  2. دم کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو تازه دم کنید.
  3. گرم کردن و فوم‌گیری شیر: شیر رو بخارپز یا گرم کنید و فوم بگیرید.
  4. ترکیب: اسپرسو رو در فنجان بریزید، سپس عصاره زعفران (یا زعفران دم‌کرده) رو به اون اضافه کنید و هم بزنید.
  5. افزودن شیر و سرو: شیر فوم‌گرفته رو روی ترکیب اسپرسو و زعفران بریزید. در صورت تمایل، با کمی پودر پسته یا رشته زعفران تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی لاته زعفرانی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۰۰-۱۸۰ کالری
کربوهیدرات۱۰-۱۸ گرم
قند۸-۱۵ گرم
پروتئین۶-۹ گرم
چربی۵-۱۰ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم
لاته زعفرانی

آیس موکای زعفرانی

آیس موکای زعفرانی ترکیبی لوکس از شیرینی شکلات، عطر زعفران و طعم قوی قهوه‌ست. این نوشیدنی سرد و دسری، تجربه‌ای متفاوت و دلپذیر برای عاشقان طعم‌های خاص فراهم می‌کنه.

رسپی: ۳۰ میلی‌لیتر سس شکلات + ۱۵۰ میلی‌لیتر شیر سرد + یخ + ۱/۴ قاشق چای‌خوری عصاره زعفران (یا زعفران دم‌کرده) + ۲ شات اسپرسو + خامه فرم گرفته (اختیاری)

تلگرام آموزش باریستا و قهوه

مراحل تهیه

  1. ترکیب اولیه: سس شکلات و عصاره زعفران (یا زعفران دم‌کرده) رو ته لیوان بریزید و کمی هم بزنید.
  2. افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو اضافه کنید.
  3. اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید تا لایه‌های رنگی تشکیل بشه.
  4. تزئین و سرو: روی نوشیدنی رو با خامه فرم گرفته، کمی پودر پسته و رشته زعفران تزئین کنید.

ارزش غذایی آیس موکای زعفرانی (حدودی)

قهوه با توت فرنگی یک نوشیدنی خنک و تابستانی با طعم توت فرنگی.
ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۲۲۰-۳۲۰ کالری
کربوهیدرات۳۰-۴۵ گرم
قند۲۵-۴۰ گرم
پروتئین۷-۱۰ گرم
چربی۱۰-۱۵ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم

لاته عسل زعفرانی (گرم یا سرد)

لاته عسل زعفرانی نوشیدنی گرمابخش و آرامش‌بخشیه که شیرینی طبیعی عسل، عطر زعفران و طعم ملایم اسپرسو رو ترکیب می‌کنه. این لاته برای یک عصر دلنشین یا شروعی ملایم در صبح عالیه.

رسپی: ۲ شات اسپرسو + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر + ۱ قاشق چای‌خوری عسل + ۱/۴ قاشق چای‌خوری عصاره زعفران (یا چند رشته زعفران دم‌کرده) + یخ (برای سرو سرد)

مراحل تهیه

  1. آماده‌سازی زعفران: چند رشته زعفران رو با کمی آب داغ (حدود ۱ قاشق غذاخوری) دم کنید.
  2. گرم کردن/سرد کردن شیر: شیر رو گرم و فوم بگیرید (برای لاته گرم) یا شیر سرد رو آماده کنید (برای لاته سرد).
  3. ترکیب پایه: عسل و عصاره زعفران (یا زعفران دم‌کرده) رو ته فنجان بریزید.
  4. اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به عسل و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل بشه.
  5. افزودن شیر و سرو: شیر فوم‌گرفته (گرم) یا شیر سرد و یخ (برای آیس لاته) رو اضافه کنید. با کمی پودر پسته یا رشته زعفران تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی لاته عسل زعفرانی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۶۰-۲۴۰ کالری
کربوهیدرات۲۰-۳۰ گرم
قند۱۵-۲۵ گرم
پروتئین۶-۹ گرم
چربی۵-۱۰ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم

خواص قهوه با زعفران

قهوه با زعفران نوشیدنی‌ای خوش‌عطر است که انرژی قهوه را با خواص آرام‌بخش و ضدالتهابی زعفران ترکیب می‌کند. این ترکیب می‌تواند تمرکز را افزایش دهد، خلق‌وخو را بهبود دهد و حس خستگی را کاهش دهد. زعفران همچنین به بهبود گردش خون و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و در کنار قهوه، یک نوشیدنی مقوی و مناسب برای شروع روز می‌سازد.

نوشته قبلی

طرز تهیه قهوه با توت فرنگی به ۵ روش در شهباز کافی

نوشته بعدی

قهوه با زنجبیل برای لاغری + رسپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید