مجله

طرز تهیه قهوه با توت فرنگی به ۵ روش در شهباز کافی

ترکیب-قهوه-با-توت-فرنگی

ترکیب قهوه با توت‌ فرنگی مثل برخورد یک شات اسپرسوی گرم با خنکای شیرین و میوه‌ ای توت‌فرنگی است؛ طعمی که هم تازگی دارد و هم عمق. این ترکیب را می‌توان در مدل‌های مختلف تهیه کرد: لته توت‌فرنگی قهوه‌ای نرم و شیری با لایه‌ای میوه‌ای است، کاپوچینو توت‌فرنگی فومی‌تر و غلیظ‌تر سرو می‌شود، موکا توت‌فرنگی طعم شکلات، قهوه و توت‌فرنگی را کنار هم می‌گذارد، فراپه توت‌فرنگی نسخه یخی و خنک این ترکیب است و افوگاتوی توت‌فرنگی هم ترکیبی از بستنی و اسپرسو با ته‌طعم میوه‌ای محسوب می‌شود.

لاته زعفرونی طرز تهیه این لاته خوش‌رنگ و خوش‌طعم را بیاموزید.

طرز تهیه لته توت فرنگی

آیس لاته توت فرنگی

آیس لاته توت فرنگی یک نوشیدنی خنک و کرمیه که طعم شیرین و کمی ترش توت فرنگی رو با لاته کلاسیک ترکیب می‌کنه. این نوشیدنی ظاهر لایه‌ای زیبایی داره و برای روزهای گرم عالیه.

رسپی: ۶۰ میلی‌لیتر پوره توت فرنگی شیرین‌شده + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو

مراحل تهیه

  1. آماده‌سازی پوره توت فرنگی: توت فرنگی تازه رو پوره کرده و کمی شکر (اختیاری) به اون اضافه کنید.
  2. ریختن پوره در لیوان: پوره توت فرنگی رو ته یک لیوان بلند بریزید.
  3. افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو روی پوره و یخ بریزید.
  4. اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید تا لایه‌های رنگی ایجاد بشه.
  5. تزئین و سرو: با یک برش توت فرنگی تازه تزئین و سرو کنید. قبل از نوشیدن هم بزنید.

ارزش غذایی آیس لاته توت فرنگی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۵۰-۲۰۰ کالری
کربوهیدرات۲۰-۳۰ گرم
قند۱۵-۲۵ گرم
پروتئین۶-۸ گرم
چربی۵-۸ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم

تلگرام آموزش باریستا و قهوه

ایس موکا توت فرنگی

آیس موکا توت فرنگی ترکیبی از شیرینی شکلات، طعم میوه‌ای توت فرنگی و تلخی قهوه‌ست. این نوشیدنی دسری و انرژی‌بخش، برای کسانی که عاشق طعم‌های غنی و شیرین هستن، ایده‌آله.

رسپی: ۳۰ میلی‌لیتر سس شکلات + ۳۰ میلی‌لیتر پوره توت فرنگی شیرین‌شده + ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو + خامه فرم گرفته (اختیاری)

مراحل تهیه

  1. ترکیب پایه: سس شکلات و پوره توت فرنگی رو ته لیوان بلند بریزید و کمی هم بزنید.
  2. افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو اضافه کنید.
  3. اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید.
  4. تزئین و سرو: روی نوشیدنی رو با خامه فرم گرفته و چند برش توت فرنگی تازه تزئین کنید.

ارزش غذایی آیس موکا توت فرنگی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۲۵۰-۳۵۰ کالری
کربوهیدرات۳۵-۵۰ گرم
قند۳۰-۴۵ گرم
پروتئین۷-۱۰ گرم
چربی۱۰-۱۵ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم
قهوه با زرده تخم مرغ یک نوشیدنی مقوی و متفاوت برای شروع روز.
آیس موکا توت فرنگی

آفوگاتو توت فرنگی مخصوص

آفوگاتو توت فرنگی مخصوص یک دسر-نوشیدنی هیجان‌انگیزه که گرمای اسپرسو رو با سرمای بستنی توت فرنگی و بافت نرم پوره توت فرنگی ترکیب می‌کنه. این نوشیدنی ساده و سریع، برای پایان یک وعده غذایی یا یک میان‌وعده شیرین عالیه.

رسپی: ۱ اسکوپ بستنی توت فرنگی + ۳۰ میلی‌لیتر پوره توت فرنگی + ۶۰ میلی‌لیتر (۲ شات) اسپرسو داغ

مراحل تهیه

  1. آماده‌سازی لیوان/کاسه: یک لیوان یا کاسه کوچک سرو دسر رو آماده کنید.
  2. قرار دادن بستنی و پوره: یک اسکوپ بزرگ بستنی توت فرنگی و پوره توت فرنگی رو در لیوان قرار بدید.
  3. ریختن اسپرسو: بلافاصله دو شات اسپرسو داغ رو مستقیماً روی بستنی بریزید.
  4. تزئین و سرو: می‌تونید با یک توت فرنگی تازه یا برگ نعناع تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

ارزش غذایی آفوگاتو توت فرنگی مخصوص (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۱۸۰-۲۵۰ کالری
کربوهیدرات۲۵-۳۵ گرم
قند۲۰-۳۰ گرم
پروتئین۳-۵ گرم
چربی۸-۱۲ گرم
کافئین۱۲۰-۱۸۰ میلی‌گرم
قهوه آفوگاتو توت فرنگی

فوم سرد توت فرنگی (برای روی قهوه)

فوم سرد توت فرنگی یک لایه خامه‌ای، شیرین و میوه‌ایه که می‌تونید روی هر نوشیدنی قهوه‌ای (گرم یا سرد) اضافه کنید تا طعم و ظاهر اون رو متحول کنه. این فوم، جایگزین جذابی برای شیر فوم‌دار معمولیه.

رسپی: ۶۰ میلی‌لیتر شیر سرد + ۳۰ میلی‌لیتر پوره توت فرنگی شیرین‌شده (یا شربت توت فرنگی) + ۵ میلی‌لیتر خامه صبحانه (اختیاری)

مراحل تهیه

  1. ترکیب مواد: شیر سرد، پوره توت فرنگی (یا شربت) و خامه صبحانه (در صورت تمایل) رو در یک ظرف مناسب بریزید.
  2. فوم‌گیری: با یک فوم‌ساز شیر، همزن برقی کوچک یا فرنچ پرس، مواد رو برای ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا یک فوم سبک و پف‌دار با رنگ صورتی روشن تشکیل بشه.
  3. اضافه کردن به قهوه: فوم سرد توت فرنگی رو به آرامی روی نوشیدنی قهوه مورد علاقه‌تون (مثل آیس کافی، لاته، یا حتی قهوه فیلتری) اضافه کنید.
  4. تزئین و سرو: با یک برش توت فرنگی یا کمی پودر توت فرنگی تزئین کنید.

ارزش غذایی فوم سرد توت فرنگی (حدودی برای ۱ سروینگ)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۵۰-۱۰۰ کالری
کربوهیدرات۸-۱۵ گرم
قند۵-۱۲ گرم
پروتئین۲-۴ گرم
چربی۳-۶ گرم

قهوه یخی با پوره توت فرنگی

قهوه یخی با پوره توت فرنگی یک نوشیدنی بسیار خنک و ساده‌ست که به سرعت آماده میشه و برای رفع عطش در روزهای گرم عالیه. طعم قهوه در این روش قوی‌تر از لاته حس میشه و ترکیب خوبی با شیرینی توت فرنگی ایجاد می‌کنه.

رسپی: ۳۰ میلی‌لیتر پوره توت فرنگی شیرین‌شده + یخ + ۲۰۰ میلی‌لیتر قهوه دمی سرد (کولد برو یا قهوه فیلتری سرد) + ۵۰ میلی‌لیتر آب (اختیاری)

مراحل تهیه

  1. ریختن پوره در لیوان: پوره توت فرنگی شیرین‌شده رو ته یک لیوان بلند بریزید.
  2. پر کردن لیوان با یخ: لیوان رو کاملاً با یخ پر کنید.
  3. اضافه کردن قهوه: قهوه دمی سرد رو روی یخ‌ها و پوره توت فرنگی بریزید. اگر دوست دارید رقیق‌تر باشه، کمی آب هم اضافه کنید.
  4. هم‌زدن و سرو: نوشیدنی رو کمی هم بزنید تا طعم‌ها با هم ترکیب بشن و با یک برش توت فرنگی تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی قهوه یخی با پوره توت فرنگی (حدودی)

ماده مغذیمقدار (حدودی)
کالری۳۰-۸۰ کالری
کربوهیدرات۸-۱۸ گرم
قند۵-۱۵ گرم
پروتئین۰-۱ گرم
چربی۰ گرم
کافئین۱۵۰-۲۵۰ میلی‌گرم
نوشته قبلی

قهوه با زرده تخم مرغ

نوشته بعدی

طرز تهیه قهوه با زعفران به ۴ روش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید