ترکیب قهوه با توت فرنگی مثل برخورد یک شات اسپرسوی گرم با خنکای شیرین و میوه ای توتفرنگی است؛ طعمی که هم تازگی دارد و هم عمق. این ترکیب را میتوان در مدلهای مختلف تهیه کرد: لته توتفرنگی قهوهای نرم و شیری با لایهای میوهای است، کاپوچینو توتفرنگی فومیتر و غلیظتر سرو میشود، موکا توتفرنگی طعم شکلات، قهوه و توتفرنگی را کنار هم میگذارد، فراپه توتفرنگی نسخه یخی و خنک این ترکیب است و افوگاتوی توتفرنگی هم ترکیبی از بستنی و اسپرسو با تهطعم میوهای محسوب میشود.

آیس لاته توت فرنگی
آیس لاته توت فرنگی یک نوشیدنی خنک و کرمیه که طعم شیرین و کمی ترش توت فرنگی رو با لاته کلاسیک ترکیب میکنه. این نوشیدنی ظاهر لایهای زیبایی داره و برای روزهای گرم عالیه.
رسپی: ۶۰ میلیلیتر پوره توت فرنگی شیرینشده + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو
مراحل تهیه
- آمادهسازی پوره توت فرنگی: توت فرنگی تازه رو پوره کرده و کمی شکر (اختیاری) به اون اضافه کنید.
- ریختن پوره در لیوان: پوره توت فرنگی رو ته یک لیوان بلند بریزید.
- افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو روی پوره و یخ بریزید.
- اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید تا لایههای رنگی ایجاد بشه.
- تزئین و سرو: با یک برش توت فرنگی تازه تزئین و سرو کنید. قبل از نوشیدن هم بزنید.
ارزش غذایی آیس لاته توت فرنگی (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۱۵۰-۲۰۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۲۰-۳۰ گرم |
| قند | ۱۵-۲۵ گرم |
| پروتئین | ۶-۸ گرم |
| چربی | ۵-۸ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

ایس موکا توت فرنگی
آیس موکا توت فرنگی ترکیبی از شیرینی شکلات، طعم میوهای توت فرنگی و تلخی قهوهست. این نوشیدنی دسری و انرژیبخش، برای کسانی که عاشق طعمهای غنی و شیرین هستن، ایدهآله.
رسپی: ۳۰ میلیلیتر سس شکلات + ۳۰ میلیلیتر پوره توت فرنگی شیرینشده + ۱۸۰ میلیلیتر شیر سرد + یخ + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو + خامه فرم گرفته (اختیاری)
مراحل تهیه
- ترکیب پایه: سس شکلات و پوره توت فرنگی رو ته لیوان بلند بریزید و کمی هم بزنید.
- افزودن یخ و شیر: لیوان رو با یخ پر کنید، سپس شیر سرد رو اضافه کنید.
- اضافه کردن اسپرسو: دو شات اسپرسو رو به آرامی روی شیر بریزید.
- تزئین و سرو: روی نوشیدنی رو با خامه فرم گرفته و چند برش توت فرنگی تازه تزئین کنید.
ارزش غذایی آیس موکا توت فرنگی (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۲۵۰-۳۵۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۳۵-۵۰ گرم |
| قند | ۳۰-۴۵ گرم |
| پروتئین | ۷-۱۰ گرم |
| چربی | ۱۰-۱۵ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

آفوگاتو توت فرنگی مخصوص
آفوگاتو توت فرنگی مخصوص یک دسر-نوشیدنی هیجانانگیزه که گرمای اسپرسو رو با سرمای بستنی توت فرنگی و بافت نرم پوره توت فرنگی ترکیب میکنه. این نوشیدنی ساده و سریع، برای پایان یک وعده غذایی یا یک میانوعده شیرین عالیه.
رسپی: ۱ اسکوپ بستنی توت فرنگی + ۳۰ میلیلیتر پوره توت فرنگی + ۶۰ میلیلیتر (۲ شات) اسپرسو داغ
مراحل تهیه
- آمادهسازی لیوان/کاسه: یک لیوان یا کاسه کوچک سرو دسر رو آماده کنید.
- قرار دادن بستنی و پوره: یک اسکوپ بزرگ بستنی توت فرنگی و پوره توت فرنگی رو در لیوان قرار بدید.
- ریختن اسپرسو: بلافاصله دو شات اسپرسو داغ رو مستقیماً روی بستنی بریزید.
- تزئین و سرو: میتونید با یک توت فرنگی تازه یا برگ نعناع تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.
ارزش غذایی آفوگاتو توت فرنگی مخصوص (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۱۸۰-۲۵۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۲۵-۳۵ گرم |
| قند | ۲۰-۳۰ گرم |
| پروتئین | ۳-۵ گرم |
| چربی | ۸-۱۲ گرم |
| کافئین | ۱۲۰-۱۸۰ میلیگرم |

فوم سرد توت فرنگی (برای روی قهوه)
فوم سرد توت فرنگی یک لایه خامهای، شیرین و میوهایه که میتونید روی هر نوشیدنی قهوهای (گرم یا سرد) اضافه کنید تا طعم و ظاهر اون رو متحول کنه. این فوم، جایگزین جذابی برای شیر فومدار معمولیه.
رسپی: ۶۰ میلیلیتر شیر سرد + ۳۰ میلیلیتر پوره توت فرنگی شیرینشده (یا شربت توت فرنگی) + ۵ میلیلیتر خامه صبحانه (اختیاری)
مراحل تهیه
- ترکیب مواد: شیر سرد، پوره توت فرنگی (یا شربت) و خامه صبحانه (در صورت تمایل) رو در یک ظرف مناسب بریزید.
- فومگیری: با یک فومساز شیر، همزن برقی کوچک یا فرنچ پرس، مواد رو برای ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا یک فوم سبک و پفدار با رنگ صورتی روشن تشکیل بشه.
- اضافه کردن به قهوه: فوم سرد توت فرنگی رو به آرامی روی نوشیدنی قهوه مورد علاقهتون (مثل آیس کافی، لاته، یا حتی قهوه فیلتری) اضافه کنید.
- تزئین و سرو: با یک برش توت فرنگی یا کمی پودر توت فرنگی تزئین کنید.
ارزش غذایی فوم سرد توت فرنگی (حدودی برای ۱ سروینگ)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۵۰-۱۰۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۸-۱۵ گرم |
| قند | ۵-۱۲ گرم |
| پروتئین | ۲-۴ گرم |
| چربی | ۳-۶ گرم |
قهوه یخی با پوره توت فرنگی
قهوه یخی با پوره توت فرنگی یک نوشیدنی بسیار خنک و سادهست که به سرعت آماده میشه و برای رفع عطش در روزهای گرم عالیه. طعم قهوه در این روش قویتر از لاته حس میشه و ترکیب خوبی با شیرینی توت فرنگی ایجاد میکنه.
رسپی: ۳۰ میلیلیتر پوره توت فرنگی شیرینشده + یخ + ۲۰۰ میلیلیتر قهوه دمی سرد (کولد برو یا قهوه فیلتری سرد) + ۵۰ میلیلیتر آب (اختیاری)
مراحل تهیه
- ریختن پوره در لیوان: پوره توت فرنگی شیرینشده رو ته یک لیوان بلند بریزید.
- پر کردن لیوان با یخ: لیوان رو کاملاً با یخ پر کنید.
- اضافه کردن قهوه: قهوه دمی سرد رو روی یخها و پوره توت فرنگی بریزید. اگر دوست دارید رقیقتر باشه، کمی آب هم اضافه کنید.
- همزدن و سرو: نوشیدنی رو کمی هم بزنید تا طعمها با هم ترکیب بشن و با یک برش توت فرنگی تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی قهوه یخی با پوره توت فرنگی (حدودی)
| ماده مغذی | مقدار (حدودی) |
| کالری | ۳۰-۸۰ کالری |
| کربوهیدرات | ۸-۱۸ گرم |
| قند | ۵-۱۵ گرم |
| پروتئین | ۰-۱ گرم |
| چربی | ۰ گرم |
| کافئین | ۱۵۰-۲۵۰ میلیگرم |
