مجله

طرز تهیه آیس کافی به ۱۵ روش

طرز تهیه آیس کافی

آیس کافی، نوشیدنی محبوب و خنکی که در روزهای گرم سال بهترین انتخابه. این نوشیدنی پرطرفدار، از یک قهوه ساده تا ترکیبات پیچیده و دسری، تنوع بی‌پایانی داره. در شهباز کافی، ما ۱۵ روش خلاقانه و آسان برای تهیه آیس کافی رو به شما آموزش می‌دیم تا بتونید بهترین تجربه خنک و دلپذیر رو با قهوه داشته باشید.

پیکولو دستور تهیه پیکولو لاته، یک نوشیدنی کوچک با طعم بزرگ.

۱. آیس کافی کلاسیک (روش اصلی و پایه)

آیس کافی کلاسیک، پایه‌ای‌ترین و محبوب‌ترین روش برای لذت بردن از قهوه سرده. این روش ساده و سریع، طعم اصیل قهوه رو با خنکی یخ ترکیب می‌کنه.

یک شات قهوه داغ (فرنچ پرس، فیلتری یا اسپرسو) + شیر (اختیاری) + شکر (اختیاری) + یخ.

  • قهوه مورد علاقه خودتون رو دم کنید و بذارید کمی خنک بشه.
  • یک لیوان رو پر از یخ کنید.
  • قهوه خنک شده رو روی یخ‌ها بریزید.
  • اگر دوست دارید، شیر یا شکر اضافه کنید و هم بزنید.
ماده مغذیمقدار
کالری۲-۵
قند۰
کافئین۹۰-۱۵۰

۲. آیس آمریکانو

آیس آمریکانو، نسخه‌ای خنک از آمریکانوی داغه که طعم اسپرسو رو با رقیق‌شدگی آب سرد به تعادل می‌رسونه و یک نوشیدنی سبک و باطراوت رو فراهم می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو + آب سرد + یخ.

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • آب سرد رو به لیوان اضافه کنید (به اندازه دلخواه).
  • اسپرسو رو مستقیم روی آب و یخ بریزید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۳-۸
قند۰
کافئین۶۰-۱۰۰

تلگرام آموزش باریستا و قهوه

۳. آیس لاته

آیس لاته، یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سرد کافی‌شاپ‌هاست که ترکیب شیرین و خامه‌ای شیر سرد با اسپرسو، اون رو به انتخابی عالی برای هر زمانی از روز تبدیل می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو + ۱۵۰-۲۰۰ میل شیر سرد + یخ.

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر سرد رو به لیوان اضافه کنید.
  • اسپرسو رو به آرامی روی شیر و یخ بریزید. می‌تونید هم بزنید تا ترکیب بشه.

ارزش غذایی (حدودی – با شیر کم‌چرب):

ماده مغذیمقدار
کالری۸۰-۱۲۰
قند۱۲-۱۸
کافئین۶۰-۱۰۰

۴. آیس کاپوچینو

آیس کاپوچینو، نسخه‌ای خنک و پرفوم از کاپوچینوی داغه که بافت خامه‌ای فوم شیر سرد، تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش رو فراهم می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو + ۱۰۰-۱۵۰ میل شیر سرد (فوم‌دار شده) + یخ.

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر سرد رو با همزن دستی یا فرنچ پرس فوم‌دار کنید (فوم سرد).
  • اسپرسو رو به لیوان حاوی یخ اضافه کنید.
  • شیر فوم‌دار شده رو به آرامی روی اسپرسو و یخ بریزید.

ارزش غذایی (حدودی – با شیر کم‌چرب):

ماده مغذیمقدار
کالری۷۰-۱۰۰
قند۱۰-۱۵
کافئین۶۰-۱۰۰

۵. آیس موکا

آیس موکا، ترکیب دلپذیر قهوه، شکلات و شیره که یک نوشیدنی شیرین و دسری رو خلق می‌کنه و برای عاشقان شکلات گزینه‌ای بی‌نظیره.

۱-۲ شات اسپرسو + ۱-۲ قاشق غذاخوری سس شکلات + ۱۵۰ میل شیر سرد + یخ + خامه فرم گرفته (اختیاری).

  • سس شکلات رو ته لیوان بریزید.
  • لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر سرد رو به لیوان اضافه کنید.
  • اسپرسو رو روی شیر و یخ بریزید و هم بزنید.
  • با خامه فرم گرفته و کمی سس شکلات تزئین کنید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۱۸۰-۳۰۰
قند۲۵-۴۰
کافئین۶۰-۱۰۰

آیس کافی تیرامیسو ترکیبی عالی از قهوه سرد و طعم دلپذیر تیرامیسو.

۶. کلد برو

کلد برو، روشی برای تهیه قهوه سرده که با خیساندن قهوه در آب سرد برای ساعت‌ها، طعمی بسیار نرم، شیرین و با اسیدیته پایین رو ایجاد می‌کنه و بسیار غلیظه.

کنستانتره کلد برو + آب سرد یا شیر + یخ.

  • قهوه آسیاب‌شده درشت رو با آب سرد در یک ظرف بریزید (نسبت ۱:۸ تا ۱:۱۶ قهوه به آب).
  • برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال بذارید.
  • مخلوط رو فیلتر کنید تا کنستانتره کلد برو به دست بیاد.
  • کنستانتره رو با آب یا شیر و یخ رقیق کنید و سرو کنید.

ارزش غذایی (حدودی – برای کلد برو سیاه):

ماده مغذیمقدار
کالری۵-۱۰
قند۰
کافئین۲۰۰-۴۰۰ (بسته به رقت)

۷. آیس کارامل ماکیاتو

آیس کارامل ماکیاتو، نوشیدنی لایه‌لایه و شیرین با طعم کارامل و وانیله که با ظاهر جذابش، لذت نوشیدن قهوه رو دوچندان می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو + ۱۵۰ میل شیر سرد + ۱-۲ قاشق سس کارامل + کمی شربت وانیل + یخ.

مراحل تهیه:

  • شربت وانیل رو ته لیوان بریزید.
  • لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر سرد رو روی یخ‌ها بریزید.
  • اسپرسو رو به آرامی و روی شیر اضافه کنید تا لایه‌ها مشخص بشن.
  • با سس کارامل روی نوشیدنی رو تزئین کنید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۲۰۰-۳۵۰
قند۳۰-۵۰
کافئین۶۰-۱۰۰

انواع آیس کافی

۸. آیس کافی با بستنی (آفوگاتو سرد)

آیس کافی با بستنی، یک دسر-نوشیدنی خوشمزه و کلاسیکه که تلخی قهوه رو با شیرینی و خنکی بستنی وانیلی ترکیب می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو یا قهوه غلیظ + ۱-۲ اسکوپ بستنی وانیلی + یخ (اختیاری).

مراحل تهیه:

  • اسکوپ‌های بستنی رو ته لیوان بریزید.
  • اگر دوست دارید، چند تکه یخ اضافه کنید.
  • اسپرسو یا قهوه داغ رو مستقیماً روی بستنی بریزید تا کمی ذوب بشه.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۱۵۰-۲۵۰
قند۲۰-۳۵
کافئین۶۰-۱۰۰

۹. آیس کافی با فوم سرد (Cold Foam)

آیس کافی با فوم سرد، قهوه‌ای خنکه که با یک لایه کرمی و پف‌دار از فوم شیر سرد تزئین میشه و بافتی بی‌نظیر رو ایجاد می‌کنه.

قهوه سرد دم‌کشیده (یا آیس آمریکانو/لاته) + ۵۰-۱۰۰ میل شیر سرد + کمی شیرین‌کننده (اختیاری).

مراحل تهیه:

  • قهوه سرد مورد نظر خودتون رو آماده کنید و در لیوان حاوی یخ بریزید.
  • شیر سرد و شیرین‌کننده رو در فوم‌ساز سرد (یا فرنچ پرس/همزن) هم بزنید تا فوم پف‌دار بشه.
  • فوم رو به آرامی روی قهوه سرد بریزید.

ارزش غذایی (حدودی – با شیر کم‌چرب):

ماده مغذیمقدار
کالری۵۰-۱۰۰
قند۵-۱۰
کافئین۹۰-۱۵۰

۱۰. آیس کافی لیموناد

آیس کافی لیموناد، یک نوشیدنی بسیار باطراوت و انرژی‌بخشه که ترشی لیموناد رو با تلخی قهوه ترکیب می‌کنه و برای روزهای گرم عالیه.

۱ شات اسپرسو + ۱۵۰-۲۰۰ میل لیموناد خانگی یا آماده + یخ.

مراحل تهیه:

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • لیموناد رو به لیوان اضافه کنید.
  • اسپرسو رو به آرامی روی لیموناد و یخ بریزید. می‌تونید هم بزنید تا ترکیب بشه.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۸۰-۱۵۰
قند۱۵-۳۰
کافئین۶۰-۱۰۰

۱۱. آیس قهوه با شیر نارگیل

آیس قهوه با شیر نارگیل، نوشیدنی خنک و کرمی با طعم استواییه که شیر نارگیل به اون بافت و عطری خاص میده.

۱ شات قهوه سرد (یا اسپرسو) + ۱۵۰-۲۰۰ میل شیر نارگیل سرد + یخ.

مراحل تهیه:

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر نارگیل سرد رو به لیوان اضافه کنید.
  • قهوه سرد یا اسپرسو رو روی شیر نارگیل و یخ بریزید.

ارزش غذایی (حدودی – با شیر نارگیل قوطی):

ماده مغذیمقدار
کالری۱۲۰-۲۰۰
قند۱-۵
کافئین۹۰-۱۵۰

۱۲. آیس کافی دارچینی

آیس کافی دارچینی، ترکیب دلنشین قهوه سرد با عطر و طعم گرم دارچینه که یک نوشیدنی معطر و آرامش‌بخش رو ایجاد می‌کنه.

۱ فنجان قهوه سرد دم‌کشیده + ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر دارچین + شیر و شکر (اختیاری) + یخ.

مراحل تهیه:

  • قهوه رو دم کنید و بذارید خنک بشه.
  • پودر دارچین رو به قهوه خنک شده اضافه کنید و هم بزنید.
  • لیوان رو با یخ پر کنید و قهوه دارچینی رو روش بریزید.
  • شیر یا شکر اضافه کنید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۵-۱۰
قند۰-۱
کافئین۹۰-۱۵۰

۱۳. آیس کافی وانیلی

آیس کافی وانیلی، یک نوشیدنی کلاسیک و شیرینه که با عطر وانیل، طعمی دلپذیر و آشنا رو برای دوستداران قهوه فراهم می‌کنه.

۱-۲ شات اسپرسو + ۱۵۰-۲۰۰ میل شیر سرد + ۱ قاشق غذاخوری شربت وانیل + یخ.

مراحل تهیه:

  • شربت وانیل رو ته لیوان بریزید.
  • لیوان رو با یخ پر کنید.
  • شیر سرد رو به لیوان اضافه کنید.
  • اسپرسو رو به آرامی روی شیر و یخ بریزید و هم بزنید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۱۵۰-۲۵۰
قند۲۰-۳۵
کافئین۶۰-۱۰۰

۱۴. آیس قهوه فانتزی با خامه

آیس قهوه فانتزی با خامه، یک نوشیدنی دسری و لوکسه که با خامه فرم گرفته و سس‌های طعم‌دار، تجربه‌ای شیرین و مجلل رو ارائه میده.

۱ فنجان آیس لاته/موکا + خامه فرم گرفته + سس کارامل/شکلات/آجیل خرد شده برای تزئین.

مراحل تهیه:

  • آیس لاته یا آیس موکا خودتون رو آماده کنید.
  • روی اون رو با مقدار زیادی خامه فرم گرفته تزئین کنید.
  • با سس‌های طعم‌دار یا آجیل خرد شده روی خامه رو بپوشونید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۲۵۰-۴۵۰
قند۳۰-۶۰
کافئین۶۰-۱۰۰

۱۵. آیس کافی با آبمیوه (مثال: پرتقال یا سیب)

آیس کافی با آبمیوه، ترکیبی غیرمعمول اما جالب از طعم قهوه با شیرینی و ترشی میوه‌هاست که یک تجربه متفاوت و باطراوت رو بهتون میده.

۱ شات اسپرسو + ۱۵۰-۲۰۰ میل آبمیوه دلخواه (پرتقال، سیب، گریپ‌فروت) + یخ.

مراحل تهیه:

  • یک لیوان رو با یخ پر کنید.
  • آبمیوه خنک رو به لیوان اضافه کنید.
  • اسپرسو رو به آرامی روی آبمیوه و یخ بریزید.

ارزش غذایی (حدودی):

ماده مغذیمقدار
کالری۹۰-۱۸۰
قند۱۵-۳۵
کافئین۶۰-۱۰۰
نوشته قبلی

قهوه پیکولو

نوشته بعدی

ایس لته تیرامیسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید